Det som gjorde mig nyfiken på andevärlden var att jag börjad uppfatta saker och händelser i förväg och insåg sedan att jag blivit informerad av min vägledare men inte hade förstått det.
Jag är 47år, är gift och har en älskad flicka samt två fina bonusbarn.
 
Min mediala egenskap har alltid funnits med men jag har inte riktigt förstått vad det varit förrän jag en vår gick en andlig personlig utvecklande kurs för många år sedan. Som barn kunde jag känna närvaro och var väldigt mörkrädd och ville helst inte sova själv på nätterna. Det var en jobbig tid att inte förstå vad som hände i kring mig men i vuxen ålder har pusselbitarna lagts på plats.
 
Med åren som gått  har jag blivit mer säker på mig själv och är utbildad certifierat medium via Sinnligkunskap. Jag är även  utbildad Reiki Master/ Lärare, Änglamassör och Beröringsterapeut.  Våren 2012 kom jag ut med min första bok, Reiki för nybörjare - Använd din energi. Därefter gav jag ut Andlig Medial Utveckling samt 2017 kom boken Barn & Andlighet. Böckerna finns att köpa via Adlibris, Bokia och bokrondellen mfl ställen.
 
Jag älskar att vara i min trädgård som jag skapat efter min "inre trädgård". Det är som balsam för mig själv. På det viset  jordar jag mig när jag behöver. Jag gillar allt som har med racehojar att göra. De första åren var jag spätta men numera är jag en knutta sedan slutet av -90 talet.
 
Mitt ord för dagen är
 
Fånga dagen
 
 
 
 
 
 
Om mig
Om företaget
Företaget startade december 2009
 
Namnet kom till genom en nattlig kanalisering där jag fick informationen souls och sun. Med eftertanke kom Sunsouls till, vilket betyder Solsjälarna på engelska.
 
Företaget specialiserar sig på Reiki behandling, Änglamassage, kursverksamhet, energiavläsningar cirklar, enskilda sittningar, seanser, siar borttappade föremål, retreater.
 
 
Copyright* sunsouls friskvård & vägledning*2018*