Rening av energikropparna.
 
Ligg ner och känn din kropp slappna av.  Dra några djupa andetag och andas ut långsamt. Känn hur du tömmer dina lungor på luft och dra sedan in ett andetag . Lägg märke till den energi som kommer in med det nya syret, håll den en stund och känn hur den fyller dina lungor med rent lugnande och helande vitt ljus, och andas ut.  Andas in igen och låt ljuset sprida sig i ditt bröst för varje andetag du tar. Tänk dig ringar på vattnet och låt ditt hjärtchakra vara epicentrum för spridningen i din kropp av dessa ljusa vackra energier. Låt vågorna klucka vidare längre och längre ut i din kropp, ner i ben och vidare ut i fötter, upp i armar och ut i dina händer, låt energin spridas genom nacken till ditt huvud.
 
Nu ska vi arbeta med dina energikroppar.
 
Vi kommer att arbeta uppifrån huvudet och ner mot fötterna. Du ligger i en bubbla av energier där vi kommer att rensa ut de tunga energierna och fylla på med de lätta energierna. Tänk dig en genomskinlig bubbla omkring ditt huvud och en hand som finns till för dig med hjälpen att genomföra den här reningsprocessen.
 
Låt handen hjälpa dig att sakta och varsamt dra den genomskinliga bubbla mot dina fötter, omkring hela din kropp samtidigt som du tar in den lätta energin in i bubblan. När den lätta energin kommer in finns ingen plats för den tunga energin så släpp samtidigt i väg de tunga energierna längs benen och ut genom fötterna, där du sedan knyter en knut för att behålla den lätta energin som fyllts på. Gör samma rening med alla de andra kropparna, fortsätt med den(2) mentala energikroppen vidare till (3)den emotionella/känslomässiga och till sist till din(4) andliga energikropp. Glöm inte att knyta ihop varje energikropp vid fötterna.
Nu ska du slutligen dra ett stort genomskinligt skydd över hela din kropp och själ. Börja uppifrån huvudet och dra skyddet ända ner till fötterna. Se till att universums helande stjärnor strömmar med in i skyddet och knyt sedan år knuten ordentligt.
 
Känn styrkan i din rena kropp och själ
 
Kom tillbaka i rummet och känn kropp här och nu. Öppna ögonen.
 
 
 
Kanaliserad av Agneta Strandberg 2009
 
 
Copyright* sunsouls friskvård & vägledning*2018*