Rening av chakran
 
 
Tänk dig att du befinner dig i ett varmt och fuktigt rum. Omkring dig ser du vackert kakel och mosaikmönster som omsluter dig. Du ligger på ett hårt underlag som strålar värme in i din kropp. Det doftar härligt, du känner dig avslappnad och är i trygga händer. Du är beskyddad. Nu kan du öppna upp dig för att ta emot reningen i alla chakran och skikt av dina energikroppar.
 
Känn energin som kommer uppifrån och sänds ner mot ditt huvud. Låt den virvla in i ditt kronchakra och vidare öppna upp hela din kanal. Låt energin flöda vidare genom kanalen till pannchakrat. Känn hur chakrat fylls upp och låt den sedan jobba sig vidare till halschakrat. Känn kärleken och tryggheten omkring dig som för dig vidare att fylla upp energin i din vackra kommunikationsblomma. Känn styrkan som skapas och fortsätt släppa vidare energin till ditt hjärtchakra. Känn hur du helas tillsammans med dina känslor till allt levande. Dra sedan energin vidare till Solar plexus, navelchakrat och till baschakrat i din egen takt. Känn tillit och självförtroende att skapa en trygg miljö för dig själv här och nu.
 
Fortsätt att låta energin flöda via kanalen ner till Moder Jord för att tömma de tunga energierna. Känn hur lätt du blir samtidigt som du tar in nya fräscha energier från jorden. Låt det flöda från topp till tå och från tå till topp.
 
Nu ska du dra ner universums stora dammsugare för att dammsuga kanalen ren från blockeringar och den tunga energin, genom alla chakran, från kronan ner till basen. När du känner att kanalen känns ren så fyller du på med vit, helande, ljus kraft.
 
Känn på känslan av frid och frihet i din kropp och själ. Du har nu renat dig själv och fyllt dig med härliga kraftfulla ljusa energier.
 
Du blir medveten om omgivningen igen. Du känner den härliga doften som finns spridet runt dig. Du ser den fantastiska vackra mosaiken som sprider sin glädje med dess färger. Värme om din kropp känns skön och du kan nu återkomma till rummet och varsamt sträcka på dig och öppna dina ögon i din egen lugna takt.
 
 
Kanaliserad av Agneta Strandberg 2009-12-02
 
Copyright* sunsouls friskvård & vägledning*2018*