Meditation för skapande kraften
 
 
 
Tänk dig att du står på en bergsklippa. Solen strålar med sin vackra solnedgång och havet sus tränger varsamt in i ditt inre. Sträck ut dina händer och ta emot den kraft som skänks från ovan till det kreativa skapande du har framför dig.
 
Låt färgerna träda fram i horisonten. Låt alla färgerna få komma fram och ta sin plats. Vad ser du? Vilken färg kommer först? Det är din kroppsfärg. Låt färgen virvla fram från horisonten genom alla dimensionerna ända fram till ditt hjärta.
 
Öppna ditt hjärta och ta emot DIN färg. Känn hur den värmer ditt hjärta och hur den fyller dig inom bords. Låt den få dig att slappna av för varje andetag du tar. Låt tunga energier följa med utandningen och välkomna den nya lätta energi in till hela ditt jag, med din inandning.
 
Nu ska du fokusera på att ta in den ljusa energin.
 
Känn hur den lätta ljusa energin sprider sig från hjärtat som ringar på vatten ut i hela dig. Ta in den i din själ och låt den expandera ut genom din kropp, ut till dina energikroppar.  Känn hur den omsluter din fysiska energikropp och låt den landa…. Ett vackert minne kommer upp som sår ett frö i dig och ditt skapande. Se och känn efter vad du ser och känner.  Gå vidare till den emotionella kroppen.
 
Känn hur dina energier ökar och flödar ut i din emotionelle kropp. Låt känslan från minnet komma fram och se den i bild.  Vad är det som händer? Låt även energierna landa här en stund. Memorera situationen en stund och ta sedan med dig den till den mentala kroppen.
 
Glöm inte att andas, fokusera på att andas in genom näsan, låt syret och energierna stärka upptaget av tyngre energier och föra dem vidare till universum genom din utandning. Fortsätt att fylla på energier och håll kvar koncentrationen på din andning.
 
Nu ska du fylla din mentala kropp med den skapande, ljusa och lätta kraften. Känn hur den mjuka ljusa energin fyller dig och tar fram lyckan i din kropp och själ. Försök här att sätta ord på livs upplevelse från ditt vackra minne. Vad är styrkan i upplevelsen, vad är lyckan i upplevelsen, finns där kanske någon sorg som behöver få komma upp till ytan. I så fall, stå kvar i känsla ett ögonblick, känn sedan hur den löses upp sakta och säkert, och hur du släpper taget om den…. Låt den komma fri, sänd den till universum som tar hand om den. Känn hur det lättar i ditt bröst och låt den skapande kraften ta dess plats. 
 
Fortsätt med andningen som får dig att känna lättheten i din kropp och själ. Ta med dig denna lätthet in i den andliga kroppen. Känn din kontakt med den andliga kraften som vägleder dig att lyssna till din skapande intuition.  Behåll känslan i hela din kropp och själ och återvänd till din fysiska kropp lugnt och skönt. Ta några minuter till att känna din fysiska kropp, att öppna dina vackra ögon och känna att du är här och nu i detta rum för skapandets glädje.
 
 
Behåll känsla och fånga pensel för att måla av dig din kreativitet och skapa dig din fantastiska målning av dina härliga känslor. Prata inte medvarandra om ni är flera i en grupp,  då bryter ni den processen som pågår inom er.
 
 
 
Kanaliserad av Agneta Strandberg 2009-10-30
 
 
 
 
 
 
Copyright* sunsouls friskvård & vägledning*2018*