Energiavläsning
Jag läser av dina energier för vägledning i personlig utveckling. Denna avläsning är ett mycket bra redskap för att få insikter och komma vidare i ditt liv. Du ligger bekvämt och avslappnat, lyssnar till vacker och avspännande musik. Jag tar emot information via automatskrift som jag skriver ner till dig för att du ska kunna titta tillbaka och reflektera över resultatet. Jag går även igenom avläsningen med dig så du ska få bästa information och förståelse.
 
 
 
 
 
 
Nedan kan du se hur en avläsning ser ut. Jag läser av första intryckert, manliga samt kvinnliga sidan, dina chakran och dess balans samt dina energikroppar. Denna avläsning kan man även göra i en speciell fråga som man utgår i från om man vill ha ett speciellt svar på något specifikt.
Energi avläsning
 
av Agneta Strandberg
Medium utbildning.
Vägledning i brytande eller vara kvar.
 
Första intrycket: Loj och tar inga beslut.
 
Manliga sidan: Den här sidan av dig är den krävande, den överlägsna, den nertryckande, negativa, destruktiva och hårda.
 
Kvinnliga sidan: Är den sida av dig där din hemtrivsel sitter, den snälla "momman" med hätta och förkläde. Men om det behövs så kan den här sidan ta upp kaveln och hytte lite. Det tar lång tid innan hon blir arg men det går. Här finns din nyfikenhet som får saker att växa. För balansen i dig behöver du plocka fram hennes egenskaper oftare för den manliga sidans egenskaper dominerar för mycket just nu. Vilket gör att du inte mår bra alls.
 
Basen: Skulle vilja att du tog fram kvinnan i dig för att få större balans och trygghet i basen. Just nu känns den vacklande som en gungbräda eller våg. Du tävlar med dig själv vilket gör dig osäker och otrygg. Försök att hitta något sätt att finna in till din inre styrka som kommer att vägleda dig. Där har du direkt kontakt med det stora och alltet. Lita på det och gå framåt i din takt. Det innebär att klippa av en del gummiband som håller tillbaka.
 
Naveln: Du är egentligen nyfiken men då kommer mannen in och säger nej. Men du känner jo… men nej. Så håller du på och sen blir det inget. Om du vågar vara nyfiken och löpa linan ut så ser det ljust ut för dig. Du kommer att känna att det är skönt att släppa på banden en aning. Lita på den nyfikna sidan och testa. Fundera på vad det värsta är som kan hända när du tvekar. Reflektera och skapa vägar så du får ett positivt resultat. Det går!
 
Solar plexus: Solar p och naveln går ihop en aning. Du vill lita på dig och forcera framåt men kastar in handduken. Bestäm dig för vem som bestämmer åt dig…. Fundera på vem du är och vad du vill. Stärk din självkänsla. Gå din egen väg och värdera dina värderingar, de är en del av dig och den som andra älskar dig för. Låt inte andra visa dig vägen som inte känns rätt för dig utan lyssna på det som känns rätt för dig.
 
Hjärtat: Du har positiva känslor för omvärlden men inåt så känns det tyngre. Du tenderar att gå till ytterligheterna när det gäller balansen här. Du behöver förändra känslan inåt så den blir lika ljus och positiv som mot världen, då kommer det att harmonera och du känner kärlek och glädje inom dig själv. Du har så mycket att ge men vill inte ge till det du har. Skapa det du vill ha och låt kärleken flöööööda.
 
Halsen: Slå tillbaka, bli bestämd, stå för dina värderingar, gör det som måste göras för det är ditt ansvar…. ta ton! Din röst blir så bräcklig när du går in i den svaga rollen. Kom tillbaka till verkligheten och bli den du egentligen är, använd din kraft som är skapat till dig, då kommer du att må bättre. Oj oj vilka krafter det ligger i din botten. Du har god hjälp av Moder jord. Min vän, tro på dig själv, din kärlek och din kunskap. Du är unik.
 
Pannan: Om du tar ton och bestämmer dig kommer du ha god hjälp av din inre tro. Dina värderingar är din tro. Lita på detta så blir det ljust. Du är vägledd av ljuset, som finns framför dig. Du har en ängel som leder dig tillbaka på rätt spår igen, lyssna in den vackra andliga varelse som vill dig allt det bästa. Du har barnen med dig, ni är alla ett. Känn ingen oro utan följ din intuition.
 
Kronan: Du lägger locket på. Men det kommer att förändras när du är mogen och redo. Allt har sin tid.
 
Fysiska kropp: Du har en liten stillastående och frusen kropp. Du slarvar med maten. Du har stort behov att vara mer korrekt med näring för det är "prio" nummer ett här. Du måste fylla på för att ha ork att leva ditt liv och att genomföra din förändring så du får må bra. Du behöver mycket vatten och en god natts sömn, en lång tid för att återskapa styrka. Maten ger förutom styrka värme till dig. Har du inget att förbränna så går kroppen på halvfart vilket gör att vi fryser.
 
Mentala kropp: Den är egentligen stark men den försvagas av att du tänker på vad andra ska tycka och tänka. Låt andra ha sina åsikter men låt dig inte påverkas av dem. Du är du och du är unik.
 
Emotionella kropp: Här snurras det runt i en enda trasslig boll. Du har svårt att se var du ska börja, vilken ände är början och var finns den?. Red ut det du vill och ge dig en chans att bestämma för en gångs skull. Det som håller kvar dig är egot av någon annan. Det är inte du, för du är du och ingen annan. Sonen kommer upp. Ni är lika och kan ha god stöttning av varandra. Du är en god mor min vän. Du behöver inte känna oro för att missta dina barn.
 
Andliga kropp: Bena ut din rädsla, känn efter vad som är rätt och fel positivt och negativt. Känn, resonera och agera. Det gör inget att det tar tid, allt har sin tid. Du kan känna in när tiden är inne, du bara vet att den är-då.
 
 
 
En dikt som kommer till mig…
 
Till dig….
 
Du kan
Du är alltet
Du har hjälp
Du är inte ensam
Det finns stark andliga känslor för dig
MORMOR
 
 
Boka energiavläsning
Energiavläsning relation
Energiavläsningskurser
Energiavläsning barn
Copyright* sunsouls friskvård & vägledning*2011* Uppdaterad 2015