Agneta Strandberg har skrivit böckerna
 
Reiki för nybörjare-Använd din energi
 
Sunsouls lilla handbok för Andlig Medial Utvekling.
 
Barn & Andlighet
 
 
 
Det här är en bra bok för dig som är intresserad av att lära dig Reikimetoden från grunden. Boken är baserad på kunskap som jag själv läst i min utbildning. Jag visar grundpositionerna i Usuis Reiki lära. Du får ta del av meditationer, avslappningstips, du får en teknik som kommer att ge dig utveckling till självkännedom samt självläkning. När du läst Reiki grundkurs kommer du att kunna ge dig och dina medmänniskor behandlingar och avslappningsstunder som har positiv inverkan på alla plan, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.
 
För dig som funderar, kan jag lära mig Reiki? Svaret är ja. Alla kan lära sig ge Reiki. Man behöver inte ha några förkunskaper utan endast viljan att lära. Vi som ger Reiki öppnar upp för Reiki flödet och låter oss vara en länk från källan vilken strömmar Reiki energierna genom oss till mottagaren, vår klient. Som givare lägger du endast händerna på och låter energierna flöda genom dig ut i dina händer över till din klient.
 
 
Om du har upptäckt att det finns en annan dimension och värld än vår, och är intresserad av att ta del av den bl.a. i teoretisk och praktisk lära, så är den här boken en bra början i ditt första mediala stegs utveckling. Boken innehåller en lära för att kommunicera med de högre väsen som finns omkring oss, du får bland annat ta del av kunskap som psykometri, spå i kort, kanalisera kontakter från andra sidan, sia borttappade saker.
 
Den här boken ger en inblick i hur författaren arbeta utifrån sina gåvor hon getts att förvalta. Författaren bjuder även på egna andliga och personliga upplevelser och berättelser.
 
En utmärkt bok för dig som är nybörjare.
Copyright* sunsouls friskvård & vägledning*2018*